Tuesday, November 2, 2010

Purchases from Sweden, 2/2

Empä sitte postaakkaan sitä kokkauspostausta tänään kun en kerkiä muokata niitä kuvia ja silleen... Mutta päivän asu tulee sen sijaan, ja pari HYVIN HUONOLAATUISTA kuvaa lopuista Ruotsin ostoksista. Okei, tässä ei nyt oo ees kaikkia mutta eiköhän ne loputki näy mun päällä joskus.
Tännään oli muuten siinä mielessä ihana päivä että oli koulua vaan 10:05-13:20! Ja mukavat tunnitki vielä, enkkua ja tekstiiliä. Mää en oo muuten mikään hyvä tekstiilissä, mun todistuksen huonoimmat numerot tullee AINA käsitöistä... Mutta nyt me tehhään yhtä mukavaa työtä niin kyllähän ne tunnit on sitte kivoja. Siitä mukavasta jutusta pistän sitten kuvia myöhemmin mikäli se onnistuu ;)
Merkki: Seppälä
Hinta: 50€
Mistä: Seppälä, Tornio
Muuta: Ehottomasti yhet mun suosikeista! Kiva ku nuilla voi kävellä vähän pitempään ku on kiilakorko ja nuo varret lämmittää mukavasti!

Brand: Seppälä
Price: 50€
From: Seppälä, Haaparanta
Anything else?: These are also one of my favorite shoes! They're really comfortable and warm :)

Siinä ois sitten se päivän asu!
Paita: Vero Moda, 20€. Tuo näyttää vähän oudolta päällä ja kummalliset hihat mutta menettelee...
Shortsit: Ne samat H&M:än
Sukkahousut: Ne samat H&M:än
Vyö: LINDEX, 10€, uusi! Tämä on siis myös Torniosta. Tykkään kovasti, se on tuommoinen sopivan näkymätön mutta pitää tuon paidan kuosissa ;)
Kengät, Ylhäällä esitellyt
Tuo asu oli kyllä ihan kiva, ei mikään kovin hieno mutta ainakin mukava päällä...

In English:
Sorry guys, I don't have time to do that cooking post today!!! But, here's an outfit post instead, I hope you like it. The shoes and belt are bought from Sweden... Okay, they're bought from a mall which is between Finland and Sweden and it sounds nicer to say they're from Sweden ;)
Today was a short but busy day, I had only 2 lessons, from 10:05 to 13:20! The lessons were nice, English and textile work. I'm very bad at textile work but now we're making something nice there (if i finish it and it looks good I'll introduce it to you too!) so I like textile work lessons now. Oh, I have to write quickly and then clean my room which looks terrible at the moment!
About the outfit:
Shirt: Vero Moda, 20€. It looks a bit weird but I kinda like it!
Shorts: Introduced them before!
Tights: Introduced them before!!!
Belt: LINDEX, 10€. This one's bought from Tornio. I love that belt :)
Shoes: Look above!

No comments:

Post a Comment