Friday, November 12, 2010

1 2 3....

Mun entinen laskin, oisko vuodelta 1980? Vanhempi ku mää kuitenki... Mutta toi on jotenki vaan niin hieno niin emmää oo voinu ostaa uutta paitsi nyt ku koulusta sai tosi halvalla.
Sori siis eilinen päivittämättömyyteni, päätin ottaa torkut päivittämisen sijasta ;)
Tännään ois sitte suunnitelmissa kampaajalla käynti, saa nähä mitä mun hiuksille tapahtuu siellä ku mun vakiokampaaja on lomalla! Oisin muuten varannu sen ajan myöhemmäksi mutta ens viikolla on TET ja en mää nyt ihan juurikasvuisena voi sinne mennä. Joo ja tosiaan kaverin synttärit ois huomenna ja asu (JA OSA LAHJAA!!!!) on vielä vähän hakusessa... No, enköhän mää kerkee.

English:
My calculator... From the 1980s? I bought a new one recently, but only because it was really cheap and if that old one breaks, at least I don't have to be without a calculator then.
Sorry for that I didn't post yesterday, I decided to take a nap instead!
Today my hair will be cut and dyed! I wonder what will happed because my favorite hairdresser is on holiday now... Hopefully the result will be good :)
Well, today will be a busy day anyway because I have to buy a birthday present for my friend whose birthday party is on tomorrow! Any ideas???
Anyway, have a nice dayyy ;)

No comments:

Post a Comment