Wednesday, November 3, 2010

Sadetta, enemmän sadetta, eniten sadetta, superpaljon sadetta

No nyt on selviydytty yhteiskuntaopin kokeesta! Aika loppu vähän kesken mutta eiköhän se ihan hyvin menny, ainaki luulisin niin...
Tänään tosiaan satoi koko päivän joten päivän asussa ei oo kehumista mutta ku kerta tuli kuvaki otettua niin mikäpä siinä, tässä siis sadepäivän asu:

Pipo: Diesel, noin 30€
Takki: Benny Blue, 50€, YesStylestä
Kaulahuivi, Seppälä
Farkkulegginsit: Pieces, 20€
Kengät: Seppälä
Laukku: Friis&Company, 50€
Lapaset: Mummun tekemät
Muuta: Elekää välittäkö mun hiuksista, en omista satikkaa tällä hetkellä ja en halunnu että hiukset kastuu niin piilotin ne tuolleen taidokkasti tuonne kaulahuivin alle mikä ei ollukkaan niin hyvä idea ku mun hiukset oli sitte loppupäivän ihan sähköset. Tuo laukku on muuten aivan ihana, se on ollu mulla jokapäiväsessä käytössä tosi kauan ja se ei oo menny vielä miksikään ja se on aivan mielettömän isoki vielä!

Beanie: Diesel, about 30€
Jacket: Benny Blue, 50€, from YesStyle
Scarf: Seppälä
Denim leggings: Pieces, 20€
Shoes: Seppälä
Bag: Friis&Company, 50€
Mittens: My granny made them♥
The outfit I wore today! It was a very rainy day so I had to wear a beanie and hide my hair. I love that bag soooo much, I've had it for a very long time but it's still good! And it's also very big :)

Tän mää ostin jo jonku aikaa sitten mutta nyt vasta esittelen. Lumenen silmänympärysgeeli, en nyt tiiä toimiiko tää mutta kyllä tää ainakin tuntuu jotenki vaikuttavalta iholla...Uutta vartalovoidetta, ostettu tässä kans jonku aikaa sitten. Muuten ihan hyvää mutta haju on vähän kumma ja tosta jää ensin semmonen ''kerros'' ihon pinnalle enneku se imeytyy kunnolla. Mutta tuo pullo on niin sulonen♥

English translation:
I did my social studies exam today. I hope it went well...
Anyway, here are my new purchases:
An eye gel and body lotion! I don't know if the eye gel works but at least it feels effective 、( ̄▽ ̄)V
Well, that body lotion smells a bit weird... but at least the bottle is cute!

No comments:

Post a Comment