Finally I made the recipe post! Sorry about those baaaad pictures, my daddy can't use my camera very well yet.
Näitä tarvitset:
1. 4 porsaanfilettä
2. Kaalta, määrä riippuu siitä, kuinka paljon sitä haluaa syödä tuon tonkatsun kanssa. Sitä ei siis panna tonkatsuun vaan syödään sen mukana. Tän voi toki jättää pois jos ei kaalista satu tykkäämään ja korvata jollain toisella.
3. Vaalean leivän muruja, myös korppujauhot käyvät kuulemma. Käytin itse kokojyväleipää. Tuossa kuvassa on muuten liian vähän tuota leipää, sitä kannattaa varata ihan reilusti!
4. Voita, ei tarkkaa määrää. Päällystämiseen.
5. Öljyä. Itse käytin rypsiöljyä.
6. Suolaa noin 1½ teelusikkaa.
7. 2 kananmunaa
8. Mustapippuria, määrä oman maun mukaan.
9. Ruskeakastiketta 100ml
10. Ketsuppia 45ml
11. Sokeria 15ml
1. 4 boneless pork loin steaks
2. Cabbage. You you don't add it into tonkatsu, so you don't have to use it if you don't like it.
3. 50g white breadcrumbs.
4. Flour. It's used for coating.
5. Oil. It's used for deep frying.
6. Salt, 1½ teaspoon.
7. Two eggs.
8. Black pepper. If you don't want to eat very spicy tonkatsu, don't add much black pepper!
9. Brown sauce, 100ml
10. Ketchup, 45ml
11. Sugar, 15ml
Leikkaa ensin läskipalat pois.
Snip the fat away from the pork steaks.
Lisää suola ja mustapippuri.
Add salt and black pepper.
Pistä päälle vähän voita.
Coat lightly with flour.
Upota kananmunaan.
Dip into the egg.
Päällystä leivänmuruilla ja anna olla rauhassa noin 15 minuuttia.
Coat with breadcrumbs and let it chill for 15 minutes.
Sillä aikaa: liota kaalta kylmässä vedessä n. 5 minuuttia.
Meanwhile, soak the cabbage in cold water.
Sekoita ruskeakastike, ketsuppi ja sokeri keskenään.
Mix brown sauce, ketchup and sugar.
Lämmitä öljy pannulla.
Heat the oil.
Paista pannulla noin 6 minuuttia kunnes väri muuttuu kultaiseksi.
Fry for 6 minutes.
Valmis ruoka! Oli hyvää♥♥
Tää oli eka kerta kun mää kokkaan tonkatsua enkä mää oo mikään huippukokki että olin kyllä aika yllättyny siitä että se onnistu nuinki hyvin!
Ready! It tasted soooo good (。・ω・。)ノ♡
It was my first time cooking tonkatsu, and I'm not really good at cooking so I was a bit surprised of that it turned out so well!
No comments:
Post a Comment