Saturday, October 30, 2010

Vacation♥

Tultiinki sitte kotiin jo päivää aikasemmin ku säätiedotuksen mukaan tänään ois satanu koko päivän... No, ei kai siinä mitään, ihan hyvä että saa vähän levähtää ennen koulun alkua. Ja muutenkin ihan kiva päästä tänne kaupunkiin kun meijän mökin pihalla oli vissiin käyny joku susi tai vastaava yöllä :s
Mehän siis mentiin sinne alunperin kalastamaan (naisellista, niin naisellista♥), ja kyllähän sieltä pari järvitaimenta(?) ja hauki tuli. En nyt pistä sen kummempaa kuvaa niistä ennenkuin ne päätyvät lautaselle, mutta kalakammoisten kannattaa suosiolla hypätä seuraavan kuvan yli..


No, otinhan mää tietenkin myös asukuvia siellä etten ihan mökkihöperöidy ;)Kaulahuivi, Seppälä, ostettu niin kauan sitten että en muista hintaa.. Löysin tuon tänä syksynä jostain kaapin pohjalta ja aloin käyttää kun tuo on aivan mielettömän lämmin!
Villapaita, Lacoste, 1€! Pistimpä oikein isolla fontilla kun oli niin ilmoittamisen arvoinen asia ;) Tuon nappasin siis kirpparilta kun oli niin halpa. Tosi kätevä ja lämmin, meilläkin tuo on ollut jokaisen perheenjäsenen käytössä!
Shortsit, H&M, 15€. Ei näy oikein kuvissa, mutta kyllä, tuon villapaidan alla ON shortsit, emmää nyt ilman housuja ulos lähtis kun tuolla oli muutenkin aika kylmä :D
Sukkahousut, H&M, noin 10€. Kuvassa ei näy tätäkään kunnolla, mutta nuo ovat tosiaan harmaat ja niissä on sellaista ihme kuviota (palmikkoa??). Joskus myöhemmin vois ottaa semmoisen kuvan jossa se kuvio näkyiski..
Lapaset, mummun tekemät. Yhdet mun lempivaatteista! Sivuhuomautus: mummu oli tehnyt mulle pullaa tänään kun tultiin kotiin! Oli kyllä hyvää♥
Feikki UGGit, 20€. Ihanan lämpimät ainakin! Muuten ostaisin kyllä aidot mutta se hintalappu ei oikein houkuta..
Siinä ne kaikki sitten oli. Onko teidän mielestä hyvä, että kerron noin paljon tietoa vaatteista, vai riittäisikö pelkkä merkki vai pitäisikö olla kertomatta mitään? Tällä hetkellä olen ainakin sitä mieltä että parempi kun kertoo kaiken kerralla niin ei tarvi erikseen selitellä mutta tuosta saa kyllä valittaa jos ei tykkää ;)

In English:
I'm back! We didn't stay in our summerhouse as long as we had planned to because the weather started to change ---> RAIN RAIN RAIN! Well, fishing was our purpose to visit there, and luckily we caught some fishes. Sorry about that fish photo (・_・;)
Here's the outfit which I wore when we were in our summerhouse. It may look a bit weird but I actually like it because it's super comfy! Here's some information about the clothes:
Muffler, Seppälä. This one is really old so I can't remember its price. I recently found it from my closet and started to wear it because it's so warm!
Pullover, Lacoste, 1€! I bought that one from a secondhand store because it was so cheap! I don't know if you like it, but I do because it's also very warm and comfy.
Shorts, H&M, 15€. You can't see them very well from the picture but yeah, I'm wearing shorts :D
Tights, H&M, about 10€. You can't see the pattern but I'll take a better photo about them later.
Mittens, my granny made them. One of my favorite clothes. I'll also take a better photo of them later. Btw, my granny had baked some delicious buns for me today! Thank youuu♥
Fake UGGs, 20€. Yeah, they're fake. And yeah, I like them! I'd buy real ones but they're so expensive....
Aaaand, I have a question to you again! Which do you prefer: that I tell the clothes' prices, brands etc or should I only tell it when asked? I prefer telling everything about the clothes but if you don't want to read that kind of stuff, I can stop writing about it :)

No comments:

Post a Comment