Sunday, October 31, 2010

Puccini bag + fooooooood!

Heeeeei! Jo toinen postaus tälle päivälle, ollaampas sitä oltu reippaina ;)
Selailin tuossa koneelta kuvia läpi ja löytykin pari kuvaa yhdestä laukusta, jonka mää ostin kirpparilta ehkä pari kuukautta sitten.


Merkki: Puccini
Hinta: 10€
Mistä: Second Hand Store, Oulu
Muuta: Ehdottomasti yksi mun suosikkilaukuista! Pikkusen vanhanaikaisen näkönen mutta se lasketaan tietenki plussaksi. Miinuksena voisin sanua että vähän turhan pieni kun mun kamera ei suostu mahtumaan tähän ( ̄□ ̄;)

Brand: Puccini
Price: 10€
From: Second Hand Store, Oulu
Details: One of my favorite bags! It's sooo vintage♥ Too bad it's too small so my camera doesn't fit into it.Seuraavaksi sitten ruokakuvat mökkireissulta... Roskaruokaa pääasiassa mutta mökkimatkalla ei tietenkään ollut mitään ravintoloita niin pakkohan sitä oli tyytyä siihen mitä oli tarjolla. Myöhemmin tällä viikolla aattelin kokata jotain ja jos tuotoksista tulee edes suunnilleen onnistuneita niin reseptiä ja kokkausohjeita saattaisi tulla tänne blogin puolellekin :)


Torstailta... Voitte varmaan arvatakkin, isi söi tuon ruisleivän ja mää pizzan. Ei ruisleivässä muuten mitään vikaa muttakun sitä syö aina kotona niin kerrankin kun syö jossain muualla niin EI RUISLEIPÄÄ! Pizza oli muuten hyvää, jos kainuussa liikkuu niin Vaalan ABC:llä kannattaa käväistä ;)


Ja siinä sitten lauantain terveysateria... Nyt kaikki varmaan aattelee että mää vejän aina vaan roskaruokaa naamaani mutta itse asiassa mää en oo syöny hampurilaistakaan piiiiitkään aikaan, viimeksi kesällä kai. Hampurilaiset ei oo mitään mun lempiruokaa ja ranskalaisetkin menee yleensä vaan jäätelön kanssa (Outo maku? EHEI!) No, tuosta tuli sen verran paha olo sitten että loppupäivänä en syönytkään mitään.
Muuten, kun näin roskaruuasta puhutaan niin pysytäämpä aiheessa. Monet aina valittaa kun tulee syötyä niin paljon karkkia kerralla ja itekkin ostin ihan reilun kokoisen pussin silloin Haaparannasta ja arvasin että jos tuota nyt rupean syömään niin saattaa olla loppuloman aika kipeänä. Jaoin sitten karkit pieniin pusseihin, joita riittää ensi viikon keskiviikkoon asti, silloin siis on se yhteiskuntaopin koe. Motivoi kummasti alkaa lukemaan kun tietää, että saa karkkia ;)

In English:

Loooots of junk food from our trip to our summerhouse. Well, we were hungry and there were no restaurants around so we decided to eat at ABC gas station. It's easy to guess which one I ate... Pizza of course! Well, I think rye bread is fine too, but we always eat it at home so I decided to order something else.
And then... The ''healthy'' food of Saturday. Now you probably think I eat junk food all the time but actually I haven't eaten hamburgers for a looong time. The last time I ate it was maybe... in the summer? Anyway, it isn't my favorite food and I'm not a big fan of fried potatoes either. I like fried potatoes with ice cream though
( ̄ー ̄)
Btw, has this happened to you too: you buy looooots of candies, eat them immediately and feel sick for the whole week? As I told before, I bought very much candy from Sweden last week. Well, I didn't want to eat all of them at once so I divided them into small pouches. I'm allowed to eat one pouch (maybe 5 candies) per day and I think it was a good idea to share with you too. And also, as I told before, there will be a social studies exam next week. So the candy is like a prize which I get after studying well ;)

1 comment:

  1. Kaikki korit ovat saaneet valkoisen värin :).

    ReplyDelete